Образувано е досъдебно производство срещу шофьора, който предизвика катастрофа и

...
Образувано е досъдебно производство срещу шофьора, който предизвика катастрофа и
Коментари Харесай

Няма данни за спирачен път при катастрофата, в която загина Милен Цветков

Образувано е досъдебно произвеждане против водача, който провокира злополука и умъртви журналиста Милен Цветков. 22-годишният лидер е арестуван за 24 часа в 4-то Районно полицейско ръководство в София. Има брошура от 2016 година, карал е под въздействието на опиати, а с него в колата по време на злополуката е пътувало момиче, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Все още не се оповестява самоличността на водача, само че съгласно слуховете от ПИК, се твърди, че той е наследник на директорката на Винпром Карнобат.
Припомняме, че през вчерашния ден към 18:30 ч. лидер на джип удря пред него спрял на червен светофар автомобил. От пътнотранспортното произшествие (ПТП) ударената кола изхвърчава на 20 метра във вътрешността в кръстовището. Вследствие на удара Милен Цветков е изпаднал в клинична гибел, само че е имал пулс. Починал в ръцете на медиците на път за " Пирогов ".
Тест за опиати на 22-годишния водач е реагирал на канабис и амфетамин. Наказанието, което го грози е от 3 година до 15 година затвор за причиняване на гибел, след приложимост на упойващи субстанции. Водачът е от София има удостоверение за ръководство на автомобил от 2016 година и все още има записано леко нарушаване по Закона за придвижване по пътищата. Първоначалният оглед е открил, че няма спирачен път на мястото на случая. По случая има формирано досъдебно произвеждане от Софийска градска прокуратура.
На мястото на случая има построено видеонаблюдение, което се чака да внесе повече изясненост по случилото се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР