Образувано е досъдебно производство. Ръководството на болницата е назначило вътрешна

...
Образувано е досъдебно производство. Ръководството на болницата е назначило вътрешна
Коментари Харесай

Случи Се Нещо Кошмарно, България В Сълзи. От Спешното Отделение Съобщиха Черната Вест, Преди Малко Е Издъхнала Толкова Млада

Образувано е досъдебно произвеждане. Ръководството на болничното заведение е назначило вътрешна инспекция. По случая работи и Регионалната здравна ревизия. Жената е била в термин, само че в нощта на четвъртък против петък е нямало индикации за раждане, разкриха чудесно осведомени източници. От МБАЛ " Д-р Атанас Дафовски " потвърдиха новината на 24rodopi.com за гибелта на родилката. Образувано е досъдебно произвеждане. Ръководството на болничното заведение е назначило вътрешна инспекция.

По случая работи и Регионалната здравна ревизия. СЪОБЩЕНИЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА НА МБАЛ „ Д-Р АТ.ДАФОВСКИ ” АД- ГР. КЪРДЖАЛИ Ръководството на лечебното заведение оповестява, че на 09.03.2018г. сутринта в акушеро-гинекологично поделение е умряла родилка – С. Ш. Д., на 23г., от с. Водач, общ. Черноочене. За изясняване на случая е формирано досъдебно произвеждане. Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза. Извършва се вътрешна инспекция, осведомени са РЗИ и РЗОК. Предстои инспекция от Изпълнителна организация „ Медицински одит ”. Ръководството на лечебното заведение показва надълбоко страдание за случилото се и сервира най-искрените си съболезнования към фамилията и околните на умрялата жена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР