Образователните служители в Оклахома се опитват да си върнат най-малко

...
Образователните служители в Оклахома се опитват да си върнат най-малко
Коментари Харесай

Учителите в Оклахома по погрешка получиха до $50 000 бонуси. Сега те трябва да върнат парите.

Образователните чиновници в Оклахома се пробват да си върнат минимум $290 000 под формата на бонуси, които простъпка са изплатили на няколко учители.

След като им присъдиха бонуси сред $15 000 и $50 000 всяка предходната есен, Държавният департамент по образованието на Оклахома по-рано този месец изиска от най-малко девет нежелани получатели да върнат средствата до края на идващия месец, заяви организацията за наблюдаване Oklahoma Watch предишния четвъртък, цитирайки изявленията, извършени със наранени чиновници. Общо 185 000 $ са отишли ​​при учители, които въобще не са отговаряли на условията за програмата, а 105 000 $ са били надплатени на учители, които са отговаряли на изискванията за по-малка сума, заяви изданието.

Погрешните заплащания са присъдени на преподаватели, които аплайваха за бонусите предходната есен посредством стратегия за целия щат, предопределена да набира учители за сложни за запълване функции в учебни заведения в Оклахома посредством тласъци, основани на възнаграждение, съгласно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР