Образователни беседи и практически демонстрации изпълниха програмата на XI-ти Национален

...
Образователни беседи и практически демонстрации изпълниха програмата на XI-ти Национален
Коментари Харесай

Нов апарат за лечение на урологични заболявания представен на XI-ти Конгрес по урология

Образователни беседи и на практика демонстрации извършиха програмата на XI -ти Национален конгрес по урология, проведен от Българското урологично сдружение. Събитието се състоя в дните от 25 до 27 май в хотелски комплекс „ Маджестик Бийч Резорт “ в Слънчев бряг.

Медицината поглежда към високите технологии

Темите, които провокираха засилен интерес бяха свързани с простатния карцином, туморни болести на бъбреците, простатна хиперплазия и други След научно-теоретичното въведение, ослепителен акцент бе подложен върху най-модерните способи за диагностика и лекуване на урологични болести, вероятни, с помощта на високотехнологичните медицински апарати.

Приносът на модерното здравно съоръжение в лекуването на урологични болести

Въпросът за ролята и преимуществата на модерната здравна инсталация бе обиден на лекцията, отдадена на рака на простатата, по време на която бяха прегледани по-подробно лапароскопските (безкръвни) способи за лекуване. Най- уважаваният експерт у нас по урология - доктор Васил Василев акцентира потребността от надеждно здравно съоръжение в болничните заведения.

В качеството си на одобрен специалист по урологични заболявания, доктор Василев споделя изказванието, че през днешния ден актуалните технологии играят основна роля за ранното диагностициране и дейно лекуване на пациентите.

Високочестотната лазерна терапия оказва помощ при мъчно лечими болести

Водещият международен производител и дистрибутор на здравно съоръжение – БТЛ Индъстрийз, беше измежду компаниите изложители по време на Конгреса. Представители на компанията направиха практическа проява на високотехнологичния артикул BTL-6000 Hyper Intensive Laser . Уредът възпроизвежда лазерно излъчване с висока енергийна мощ, чието влияние способства за преборването на мъчно лечими болести като продължителен простатит, камъни в бъбреците, камъни в уретата, преждевременна еякулация и други

Нов революционен апарат от БТЛ скоро ще се появи на пазара

БТЛ направиха малко показване и на дълго чакания нов апарат, предопределен за лекуване на заболявания на половите органи при мъжете и дамите, в това число вагинално стягане, преждевременна еякулация, както и други репродуктивни и полови проблеми. По време на Конгреса стана ясно, че новаторският апарат към този момент е тестван в практиката на едни от най- положителните експерти у нас, среди които са доктор Василев, доктор Басем Алнаболси и доктор Паула Лозанова.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР