Образованието и най-вече легетимният документ към него са един от

...
Образованието и най-вече легетимният документ към него са един от
Коментари Харесай

Google и Apple вече ще наемат служители без диплома

Образованието и най-много легетимният документ към него са един от най-важните фактори при кандидатстването за работа. Това обаче последователно е на път да се промени, защото доста международни компании зачертаха в листата си изискването за тапия с висше обучение.
Големите софтуерни колоси Гугъл , Apple , IBM са следващите, които изключват дипломата от наложителните детайли за кандидатстване на работа при тях, написа The Independent. В Силиконовата котловина с всеки минал ден се усилват компаниите, които считат, че условието на документ за подготовка е остаряло и даже дискриминационно. Именно за това те залагат доста повече на персоналния опит и пълномощия на претендентите, както и на предпочитание и стремежът да се развиваш сполучливо в една нова среда.
Статистики и проби на Гугъл през последните години демонстрират, че оценките на проби и рекомендации от колежи или университети не оказват никакво въздействие върху бъдещото показване на чиновниците им.
В IBM пък 15% от наетите в Съединените щати чиновници нямат дипломи от лицей.
Въпреки всички мотив в интерес на новата наклонност разнообразни анализатори показват, че тя може да важи в софтуерната сфера, само че не и за всяка друга компетентност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР