Образованието и животът са претърпели значителни промени от времето, в

...
Образованието и животът са претърпели значителни промени от времето, в
Коментари Харесай

Зрелищни експерименти, с които да предизвикаме интереса на децата към науката

Образованието и животът са претърпели обилни промени от времето, в което ние сме били възпитаници, до момента. Игрите са разнообразни, само че едно нещо остава константа – любовта към по този начин чаканата лятна почивка.

Времето на дребните деца, а и на по-големите възпитаници, изтича като морски пясък през пръстите им, само че най-после на ваканцията би трябвало да си е коствало. Много родители пробват да „ уплътнят ” времето на децата си през лятото, като ги записват на разнообразни занимания. Някои плуват, други са през целия сезон на море или планина, някои посещават занимални, други са с бабите и дядовците си.

В  , можете да намерите доста потребна поредност с научни опити. Те са направени толкоз зрелищно, че даже младеж в пубертета би се заинтригувал от тях. Поредицата се споделя „ Направи си самичък просвета ” и се излъчва по канал “Da Vinci ”, описват от



В опитите постоянно се включват специалисти и деца. Някои наподобяват толкоз впечатляващо, че незабавно ти се желае да ги повториш и провериш. Показваните опити оставят чувството за магия, а това може да развие както фантазията на малчуганите, по този начин и желанието им да опитват и четат повече.

Каналът предлага на родителите да съчетаят потребното с приятното и да обогатят знанията на своите деца, до момента в който те самите се забавляват. 

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР