Образованието е мисията и смисълът на живота ми. Това правих

...
Образованието е мисията и смисълът на живота ми. Това правих
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: В програмата ни има политики за инвестиции в младите хора |

" Образованието е задачата и смисълът на живота ми. Това върших в 44-тото Народно заседание, това бих правила и в 45-тото, в случай че бъда определена. Политиките на Българска социалистическа партия са с грижа за хората, тъй че всички те ще бъдат обърнати към тях ", заяви зам.-председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата с претенденти от „ Българска социалистическа партия за България “ за новия парламент от област Ловеч Ирена Анастасова по бТВ, по време на втория избирателен спор на тази телевизия с присъединяване на претенденти от други политически сили.

По мотив оправянето с коронакризата от страна на ръководещите, Анастасова акцентира, че по време на обиколките и приемните си в страната не е срещнала удовлетворени хора:

" Заливат ни с числа всеки ден от екрана. Не мисля, че методът, по който се отпускат средствата, методът, по който работят институциите, които би трябвало да отпускат тези средства, работят дейно, тъй че няма чувство у хората, че страната им оказва помощ в тази рецесия ".

По думите ѝ още при започване на коронакризата е липсвал погледът на ръководещите върху останалите сфери и заради липса на навременни ограничения, те са стигнали до положението, в което се намират в този момент.

Във връзка с имунизациите в България и настояването на левицата да бъде контрактувана доставка на съветската ваксина " Спутник V ", Ирена Анастасова разяснява, че тя и сътрудниците й не схващат оправданията на ръководещите, защото има европейски образец на страни, които я употребяват и има механизъм това да се случи. " Виждаме образци от други европейски страни, които осигуриха по-голямо ветрило от ваксини и се договориха непосредствено с производителите. "

Като един от най-тежките проблеми за България Анастасова открои тежката демографска рецесия и акцентира, че точно заради тази причина в програмата на левицата са залегнали съответни политики, които целят вложения в младежите и тяхното обществено подкрепяне.

В края на дебата зам.-председателят на левицата направи послание към българските жители:

" Важно е да видите какво ви се предлага в този миг, значимо е да намерите себе си там, да прецените на кого давате доверието си. Но най-важното е да гласувате. Само дейното гласоподаване може да докара до по-честни и транспарантни избори; до резултат, който ще ви удовлетвори и ще даде опция на тези, които бъдат определени за народни представители да работят по-уверено за България. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР