Образът на невероятно привлекателна и самоуверена жена, за която разбиването

...
Образът на невероятно привлекателна и самоуверена жена, за която разбиването
Коментари Харесай

Как изглеждат 18 актриси сега, които са играли фатални красавици

Образът на необикновено привлекателна и самоуверена жена, за която разбиването на сърцата е постоянно срещано нещо, съществува в културата повече от един век. Такива герои са твърдо открити в киното. Екранните съдбовни прелъстителки вълнуват както главните герои на кино лентата, по този начин и публиката. Дори желанията им да не са положителни.

Ние разбрахме по какъв начин наподобяват актрисите сега, въплъщавайки облиците на най-ярката „ съдбовна фама “ в обичаните ни филми и телевизионни излъчвания.

Дрю Баримор (Айви ” Poison Ivy ” 1992)

Във кино лентата Poison Ivy срамежливата Силвия среща Айви, изиграна от Дрю Баримор. Но новосформираната другарка не се управлява от положителни планове, задачата й е бащата на Силвия и неговото богатство. В момента актрисата се занимава с продуциране, заета с работа в сериали и води лично шоу.

Катрин Деньов (Мириам, “Глад ” 1983)


Мириам, изиграна от Катрин Деньов, е безсмъртната жена върколак от „ Глада “, която невъзмутимо се отървава от любовниците си, когато остарее. И е мъчно за този, при който тя е считала за нов сътрудник в живота за себе си.

Шарън Стоун (Катрин, “Основен инстинкт ” 1992)

 При споменаването на думите „ съдбовна жена във кино лентата “ доста хора първо се сещат за Катрин от трилъра „ Основен инстинкт “. Тайнственият публицист, който ловко манипулира полицията, вечно ще остане в сърцата на публиката.Тя изигра героинята Шарън Стоун, която издаде автобиографичната си книга тази година. В него тя описа шокиращи детайлности за фотосите на кино лентата.

Дженифър Лав Хюит (Пейдж, “Heartbreakers ” 2001)

 Пейдж от „ Heartbreakers “ е щерка на ловджия на заможни мъже. Заедно с майка си те подхващат всевъзможни завършения, с цел да примамят богаташа в мрежата и да завладеят парите му. Но един ден нещата не вървят по проект. Изпълнителят на ролята на Пейдж, Дженифър Лав Хюит, се занимава главно с работа в сериали.

Елизабет Бъркли (Номи, “Showgirls ” 1995)

 Героинята на шоурилс Номи идва да завладее Лас Вегас. Мечтае да танцува в най-популярното шоу в града и по пътя към мечтаното момиче ще би трябвало да се влюби в ръководителя на шоуто и да отстрани състезатеилте.

Патриша Аркет (Алис, “Изгубена автомагистрала ” 1997)

Картината „ Изгубена автомагистрала “ показа на публиката още един запаметяващ се облик на съдбовната хубавица в осъществяване на Патриша Аркет. Алис е момиче с углавен престиж и не е доста лоялна. Блондинката стартира спекулация с авто монтьор, което е изпълнено с пагубни последствия.

Фей Данауей (Евелин, “Чайнатаун ” 1974)

Евелин от Чайнатаун ​​е красива и заможна жена, която употребява услугите на детектив, с цел да шпионира погрешния си брачен партньор. Така героинята притегля мъжа, който е наела, във въртоп от кавги, интриги и скрити измами. Фей Дунауей и през днешния ден, на своите 80 години, понякога се появява на екраните.

Ребека Ромин (Лора, “Femme Fatal ” 2002)

Филмът “Femme Fatal ” демонстрира на публиката историята на Лора, която не се отличава с високи морални качества. След присъединяване в огромна машинация дамата е принудена да се скрие, криейки се зад подправено име. Актрисата Ребека Ромин взе участие в телевизионни сериали и късометражни филми, а също по този начин се занимава с озвучаване.

Никол Кидман (Сюзън, “Die for the Name ” 1995)

Всичко, което интересува Сюзън от Die in the Name, е нейната телевизионна кариера. В името на известността тя е подготвена да премине през главите. Сюзън стартира връзка с младеж и го манипулира, с цел да реализира задачите си. Тя се нуждае от закононарушение поради сензацията.

Лора Харинг (Камила, “Mulholland Drive ” 2001)

Лора Харинг изигра две функции в паметния филм “Mulholland Drive ” едновременно: уплашената Рита и очарователната Камила. Последната, като актриса, не регистрира възприятията на околните, което води до непредсказуем край.
Лора Харинг понякога се появява във филми и сериали с поддържащи функции.

Шарлиз Терон (Гилда, “Глава в облаците ” 2004)

Разглезената Гилда от кино лентата „ Глава в облаците “ води много дръзък метод на живот, отричайки всички конвенции. По време на сложни исторически събития русокоската остава вярна на развлеченията, вкарвайки любовника си в потрес.
Днес актрисата Шарлиз Терон се занимава освен със фотоси, само че и с продуциране.

Ема Сьоберг (Петра, кино поредност ” Такси ” 1998–2018)

Актрисата и модел Ема Сьоберг беше запомнена от публиката с това: величествен комисар от филмовата поредност “Такси ”, който е рисков както за враговете, по този начин и за мъжките сърца на нейните сътрудници.

За страдание, в този момент актрисата не се снима във филми.

Еманюел Сейнер (Mими, “Горчива луна ” 1992)

Картината „ Горчива луна “ демонстрира образуването на съдбовната жена. Французойката Мими, откакто претърпя измяната на обичан човек, се трансформира до неразбираемост. И по-нататъшните й дейности могат да провокират неразбиране у фена.

Изпълнителят на ролята на Еманюел Сейнер продължава да играе в пълнометражни и късометражни филми.

Гонг Ли (Хацумомо, “Спомените на една гейша ” 2005)

Хацумомо е основният антагонист на „ Спомените на една гейша “. Нейната хубост се възхищава от всички в региона, от по този начин наречените по-млади сестри до заможни мъже. И е подготвена да пречупи живота на възходящ противник, с цел да не споделя известността си с нея.

Актрисата Гонг Ли е търсена както от китайски, по този начин и от холивудски режисьори.

Вера Фишър (Ивети, “Clone ”, 2001-2002)

Ивети е един от най-ярките женски персонажи от поредицата “Clone ”. Влюбена зряла дама, която обожава женските тоалети, се трансформира в кост на раздора сред татко и наследник. Въпреки това, за разлика от доста съдбовни хубавици на киното, Ивети има положително сърце.

Актрисата Вера Фишър не се появява в телевизионни излъчвания през последните години, само че съдейки по нейните обществени мрежи, тя се оправя добре: Вера е в отлична форма и се радва на живота.

Ким Бейсинджър (Лин, “Лос Анджелис Тайните ” 1997)

Ролята в „ Тайните на Лос Анджелис “ донесе на актрисата Ким Бейсинджър „ Оскар “ и считаме, че справедливо е по този начин. Нейната вяла Лин е жена със подозрителен морал, само че тя превзема фена от първите секунди на появяването й на екрана

Изпълнителят на ролята на Ким Бейсинджър и в този момент радва с функции в киното. Не толкоз от дълго време тя взе участие в приветстваните филми „ 50 нюанса по-тъмно “ и „ 50 нюанса на свободата “.

Изабела Роселини (Дороти, “Синьо кадифе ” 1986)

Във кино лентата „ Синьо кадифе “ актрисата Изабела Роселини изигра вяла певица, за която и рисков престъпник, и елементарен студент пламтя от пристрастеност. Втората връзка с хубавица носи детски проблеми.

На 68-годишна възраст актрисата озвучава филми и също се занимава със фотоси.

Дженифър Кулидж (майка на Стифлър, сериал „ Американски къс “, 1999–2012)

Дженифър Кулидж се появи в комедията „ Американски къс “ единствено за няколко минути, само че в последна сметка се трансформира в един от най-поразителните персонажи във франчайза. Разкошна зряла жена, майка на един от основните герои, стана обект на въздишка за приятелите си.

И в този момент актрисата постоянно е призовавана за ролята на възрастни вяли хубавици.

На коя героиня се възхищавате най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР