„Образът на живот, който Митрадевананда Свами показва, е пътя към

...
„Образът на живот, който Митрадевананда Свами показва, е пътя към
Коментари Харесай

Пълен обрат! Татяна от свитата на руския сексгуру обяви: „Убитото“ дете е живо, следващата седмица ще е в Русия

„ Образът на живот, който Митрадевананда Свами демонстрира, е пътя към духовното извисяване. Това е йогата. Тя не включва единствено асаните и ситуацията на телата. Събира в себе си доста съставни елементи. Това се демонстрира в открит достъп. Процесът против Свами е политически. Той дава публичност на информация, която не се харесва на формалните управляващи в Русия и демонстрира, че може да се живее по различен метод “- Това съобщи през днешния ден в коридорите на Бургаския апелативен съд Татяна, последователка на съветския сексгуру Митрадевананда Свами, който бе задържан в Бургас преди броени дни по обвиняване в ликвидиране на дете и полово принуждение над дами в родината си, оповестява Burgasinfo.com.

Руснакът бе търсен с алена бюлетина от Интерпол, а съгласно управляващите в страната му има задоволително доказателства по тази причина, че той е водач на органазирана незаконна група за полова експоатация на дами. Москва упорства България неотложно да го екстрадира. В последна сметка съдът в Бургас разпореди той да остане под стража до експулсирането и отхвърли настояването за домакински арест. Свами дошъл у нас предходната година, с него пристигнали и част от почитателите му.

Ето какво още сподели пред репотерите в коридорите на съда Татяна, която е една от доближените до гуруто:

- Какво съставлява Вашата група?
- Ние сме обществена група, само че не се виждаме. Информацията е налична за всички по интернет. Ние сме обединени от убеждения, само че не се срещаме персонално. Хората четат информацията, разгласяват, само че не знаем какъв брой сме в действителност.

- Защо, съгласно вас Свами беше арестуван?
- Той не желае да живее в Русия още от детството. Затова в началото дойдохме в България, а брачната половинка му отиде в Съединени американски щати.

- Но против него е повдигнато обвиняване за ликвидиране на дете!
- Мога да ви покажа на видео, че детето е живо. Видеото е от 3 юни т.г. Момченцето е се споделя Яков Зиборов Романович. На седем години е. Не може да бъдете сигурни, само че аз ви споделям, че има видео, което е доказателство, че детето е живо и крепко. Но това видео не се приема като доказателство от съда.

- Това дете част от вашето общество ли е?
- Майката на това дете има фамилен спор. Напуснала е Русия с детето, само че бабата и дядото са срещу. И оттова потеглиха историите, че Схвами убива деца, насилва дами и така нататък Това не е правилно. Детето ще бъде върнато до седмица в Русия. Ще бъде освидетелствано от юрист. И тогава ще забележим ще бъдат ли открити нови каузи.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР