Образът на жена, заклещена под такси без шофьор в Сан

...
Образът на жена, заклещена под такси без шофьор в Сан
Коментари Харесай

Круз защитава рекорда за безопасност, след като жена беше заклещена под самоуправляващо се такси в Сан Франциско

Образът на жена, заклещена под такси без водач в Сан Франциско в понеделник, повдига нови въпроси по отношение на сигурността на самостоятелните транспортни средства.

Жената беше приета в болница в сериозно положение, откакто пожарникарите съумяха да я освободят отдолу под безпилотния Cruise AV, който я удари малко откакто беше блъсната от различен седан при блъсване и бягство.

p>

Видео от круизното транспортно средство, гледано от CBS News, демонстрира по какъв начин дамата пресича против ярко и се блъска от седана. След това тя се изстрелва по пътя на самоуправляващата се кола.

изказване в обществените медии. " Първоначалният удар беше мощен и изхвърли пешеходеца тъкмо пред AV. След това AV натисна нападателно, с цел да понижи удара. Шофьорът на другото транспортно средство избяга от местопроизшествието и по искане на полицията AV беше оставен на място. "

Полицията в Сан Франциско проверява злополуката.

" Истинският въпрос в това следствие ще бъде може ли човешки водач да засече индивида на пътя по-бързо от самостоятелната система можеше “, сподели Робърт Сумолт, анализатор на транспортната сигурност на CBS News и някогашен ръководител на Националния ръб за транспортна сигурност.

Говорител на Cruise сподели пред CBS News, че Cruise AV е разкрил дамата „ както преди, по този начин и откакто са осъществили контакт със прилежащото транспортно средство. “

Cruise сподели, че неговите транспортни средства вземат участие в 65% по-малко конфликти, в сравнение с споделените пътувания, карани от хора.

Круз също сподели пред CBS News, че транспортните му средства са били „ или законно спрени, забити откъм гърба, или са имали преимущество “, в „ по-голямата част “ от случаите, които има докладвани на регулаторите.

Но през август компанията понижи своя флот в зоната на залива с 50% след две произшествия в един и същи ден.

Такситата без водачи също провокираха публично неодобрение, като някои поданици извадиха от строя транспортните средства, като сложиха конуси на качулките им.

Мичъл Келдър, който беше на посещаване в Сан Франциско, сподели пред CBS News, че е „ малко ужасно, че ориста ви е в ръцете на някой различен или в ръцете на някаква технология. “

Сан Франциско не е единственият град, който има проблеми с самостоятелните таксита. В Остин имаше всеобщо комплициране предишния месец, когато няколко Cruise AV стопираха в една и съща зона, задръствайки улици.

Cruise ръководи към 400 самоуправляващи се транспортни средства в цялата страна. Компанията в никакъв случай не е имала съдбовен случай и сподели, че си сътрудничи с управляващите в Сан Франциско, с цел да помогне за идентифицирането на блъсналия се и избягал водач.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР