Обратното броене на търпението е стартирало. Според Има такъв народ

...
Обратното броене на търпението е стартирало. Според Има такъв народ
Коментари Харесай

След червените флаове на ДБ, ИТН започна обратното броене

Обратното преброяване на търпението е стартирало. Според " ИТН " съдружното съглашение е останало в последно време на назад във времето, а " Продължаваме промяната " се пробват да ръководят еднолично. И би трябвало да престанат да го вършат, заяви Станислав Балабанов преди началото на Коалиционния съвет през днешния ден.

По традиция за това държавно управление той се организира вечерта, а темата е връзките с Република Северна Македония и искането за привикване на Консултативен съвет по национална сигурност от президента.

В момента няма условия да се вдигне ветото за започване на договаряния на районен съд Македония за участие в Европейския съюз, счита и съпредседателят на " Демократична България "  Атанас Атанасов.

" За страдание, сега няма условия да се вдигне ветото. България има народен интерес да бъде заобиколена от съдружници и по никакъв метод не оказват помощ нашите сътрудници от районен съд Македония. Не знам какво ново ще науча ", сподели още Атанасов.

Припомняме, че през днешния ден напрежение в обединението сътвори отново актуализираната тематика с приемането ни в Еврозоната и изтеклия план за нов закон по прилика на американския " Магнитски ", който изненада съдружните сътрудници. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР