Обратното броене на дните до Коледа започна и вече правиш

...
Обратното броене на дните до Коледа започна и вече правиш
Коментари Харесай

Направи своята Коледа възможна със заем с отстъпка от MiniZaem.bg

Обратното преброяване на дните до Коледа стартира и към този момент правиш проекти по какъв начин да зарадваш околните си с хубави дарове и богата софра. Иска ти се да видиш щастието в очите им и да им благодариш, че са до теб. Но изпитваш терзания дали ще успееш да се оправиш финансово, с цел да организираш съвършения празник.



Няма от какво да се притесняваш, защото  Мини Заем още веднъж е до теб!

Във връзка с наближаващите коледни и новогодишни празници, от компанията започват промоционална акция с огромни отстъпки от разноските по заемите.

В нея може да се включи всеки, който има потребност от спомагателни средства, с цел да посрещне празниците умерено. Единственото изискване е да изиска своя бърз заем онлайн от 27.11 до 26.12. 2020 година ще го получи с 15 % понижение от разноските.

От понижението могат да се възползват както всички постоянни, по този начин и всички нови клиенти на кредитната компания, които изискат заем в границите на промо акцията.
Защо да поискаш своя заем от Мини Заем по време на Коледната акция?Няма да се притесняваш за финансовите разноски, които ти предстоят в дните към Коледа.Без значение дали аплайваш за заем на вноски или заем до заплата, ще го получиш с отстъпка от 15%.Получаваш тъкмо толкоз пари, колкото са ти нужни, само че връщаш с 15% по-малко.Как да поискаш заем с отстъпка?
Влизаш на страниците на кредитната компания от 27.11 до 26.12. 2020 година, избираш кредитен артикул ( на вноски или ), посочваш мечтаната сума и времето за погасяване на заема и аплайваш. От финансовата институция ще прегледат бързо исканетои ще преведат по сметката ти в границите на един час.
Защо Мини Заем?
През близо 10 годишното си наличие на кредитния пазар у нас, небанковата финансова институция се е потвърдила като компания, чиято съществена цел е да бъде в услуга и помощ на своите клиенти. Това е компанията, която се стреми да предлага онлайн при допустимо най-изгодните за клиентите условия. Това е и компанията, която през цялата година осъществя разнообразни промоционални акции, от които да могат да се възползват всички, които имат потребност от финансова помощ при извънредно преференциални условия.

Възползвай се и ти! Поискай своя заем от 27.11 до 26.12.2020 година и го вземи с 15% отстъпка!

 

* обява

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР