Обратното броене до кралската сватба на принцеса Иман от Йордания

...
Обратното броене до кралската сватба на принцеса Иман от Йордания
Коментари Харесай

Дъщерята на кралица Рания и крал Абдула II принцеса Иман направи моминско парти с къна и се готви за сватбата си в неделя

Обратното преброяване до кралската женитба на принцеса Иман от Йордания стартира, написа " People ". Сватбата е този уикенд.

Във вторник 26-годишната младоженка предложения близки на празненство, където направиха ритуали по изрисуване с къна, наричано още хена празненство.

Най-голямата щерка на кралица Рания и крал Абдула II ще се омъжи за Джамил Александър Термиотис в неделя. На празненството във вторник Иман носеше колана на майка си от нейния брачен ден през 1993 година

" Толкова доста обич в една стая! С приятелите и фамилията на празника на Иман през вчерашния ден ", написа гордата майка Рания в Instagram.

Раджуа Халед Ал Саиф, която е сгодена за най-големия наследник на крал Абдула престолонаследник принц Хюсеин, също беше снимана да влиза на празненството с бъдещата си свекърва. Тяхната женитба е планувана за 1 юни.

" The Arab Weekly " оповестява, че традицията на празненството с къна, преди сватбата е била преосмислена в Йордания през последните години. Това, което преди се е считало за печален миг - когато булката се готви да напусне фамилния си дом, в този момент е мотив за празник.

Рания Ал-Ясин и тогавашният принц Абдула подписаха брак на 10 юни 1993 година и тази година ще отпразнуват 30-ата си годишнина от сватбата.

Сватбеният колан не е единственият кралски аксесоар, който принцеса Иман взима от дрешника на майка си. През уикенда кралица Рания разгласява видео с значими моменти от живота на Иман, в което разкрива датата на сватбата ѝ - 12 март и най-после има кадър на принцесата, носеща първата си тиара - тази на майка ѝ, триъгълна и диамантена. Смята се, че това издава булчинската визия, която е замислила.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР