Обратно на популярното вярване, женските гърди не се разделят само

...
Обратно на популярното вярване, женските гърди не се разделят само
Коментари Харесай

Седем типа женски гърди и перфектните сутиени за тях

Обратно на известното поверие, женските гърди не се разделят единствено на дребни и огромни .

Компанията за долни дрехи ThirdLove се заема да разбие този мит, провеждай проучване, резултатите от които им оказват помощ да дефинират 7 съществени вида гърди. Проучването им е стимулирано от желанието да съумеят да предложат по-широк набор от модели, от които клиентките им да изберат най-хубавия вид за личните си потребности. “По време на дизайна открихме, че главен фактор в това да откриете подобаващия сутиен, е в действителност да намерите модел, който най-добре ще пасне на формата на гърдите ви, ” споделя Раел Коех, началник на креативния екип на ThirdLove.

Ето за какво ви предлагаме да хвърлите едно око на седемте вида гърди по-долу и идващият път, когато се запътите към магазина за долни дрехи, да знаете към кой жанр сутиен би трябвало да се насочите.

 bra type (2)

Асиметрични – Едната гърда е по-голяма от другата, като разликата може да е съвсем незабележима или пък ясно изразена.

Ако вашите гърди спадат към този вид, търсете модели с подплънки, които могат да се махат и смъкват. По този метод ще можете да регулирате с подплънка или две, където има потребност.

 bra type (3)

С форма на камбана – Обикновено тези гърди са по-големи, тесни в горната част и гладко разширяващи се в към долната.

Ако имате такива гърди, изберете сутиен, който да ги поддържа добре. Тъй като те са по-тежки, от време на време карат раменете да са по-приведени, което от своя страна кара презрамките да се свличат, причинявайки стеснение.

 bra type (4)

Сочещи в разнообразни направления – Тези гърди не са огромни, имат деликатна извивка и зърната им са обърнати на разнообразни страни.

За вас най-подходящи са повдигащите (push-up) сутиени или модели с по-изчистен дизайн, с гладка чашка, които ще оформят гърдите ви, без резултатът да наподобява неестествен.

 bra type (6)

Разделечени – Между двете гърди има повече разстояние, само че зърната сочат напред, а не в разнообразни направления.

В случай, че сред гърдите ви има разстояние, за вас са моделите вид “бриджитка ”, които имат малко по-стабилна чашка, която да ги повдигне и прикрие дистанцията.

 bra type (7)

Малки – Обикновено горната им част е малко по-широка и се стесняват по-надолу, не са доста плътни и рядко надвишават чашка А.

Ако гърдите ви са дребни, най-хубави за вас са повдигащите сутиени, със или без подплънки. Тези модели по едно и също време ги повдигат и доближават, създавайки деколте, изключително когато ви се постанова да сте с по-изрязани тоалети.

 bra type (8)

С форма на капка – Сходни са с тези вид “камбана ”, само че извивката им е доста по-нежна и постоянно не са толкоз огромни. Формата “капка ” елементарно се вижда, когато са погледнати в профил.

Вашите гърди наподобяват най-добре в надълбоко изрязани сутиени, без значение дали са push-up или не. По-дълбокото деколте и чашките повдигат гърдите, запълвайки горната част, където те не са толкоз плътни.

 bra type (5)

Кръгли – Този вид гърди са еднообразно закръглени и от горната страна, и изпод. Често дължат формата си на хирургична интервенция, само че не всеки път.

Ако сте надарени с такива гърди, сутиените вид “бриджитка ” са най-подходящи за вас, защото акцентират формата им. Въпреки това, тази форма наподобява добре в съвсем всички модели, тъй че умерено можете да експериментирате.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР