Обрат във времето на 15 септември, ето къде ще вали.

...
Обрат във времето на 15 септември, ето къде ще вали.
Коментари Харесай

Обрат във времето на 15 септември, ето къде ще вали


Обрат във времето на 15 септември, ето къде ще вали. Вчера бе последният ден с температури от 29 до 34 градуса. Бързо облачността ще се усили и на следващия ден ще облачно, само че основно в западната половина от страната ще превалява дъжд, тъй че всички възпитаници в Западна България би трябвало да имат чадъри. Това сподели за Bulgaria ON AIR синоптикът Петър Янков.

 

По думите му по-значителни превалявания ще има в региона на Видин – от 15 до 20 литра на квадратен метър.

 

„ В София ще завали след 11:00 ч., следобяд ще превалява, само че преваляванията ще бъдат слаби. Температурите ще бъдат от 26 до 31 градуса. В София – към 26, тъй че връхната дреха ще бъде нужна. На изток ще бъде облачно, само че превалявания се чакат само в региона на Варна “, разясни Янков.

През почивните дни ще превалява и по Черноморието.

„ Там преваляванията сумарно за събота и неделя в региона на Царево и Ахтопол ще бъдат сред 5 и 7-8 литра на квадратен метър.

Най-много през уикенда ще вали в югозападните региони – към 25 литра. В неделя преваляванията ще бъдат по-слаби, температурите ще бъдат сред 25 и 26 градуса “, съобщи Янков.

Той добави, че през уикенда в планините ще вали, като повече дъжд се чака в събота.

У нас в интервала сред 22-24 септември се чакат интензивни превалявания, както и сензитивно намаляване на температурите. Очакват се и гръмотевици.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР