Обрат с треньорския пост на Реал Мадрид! След като по-рано

...
Обрат с треньорския пост на Реал Мадрид! След като по-рано
Коментари Харесай

Обрат: Зидан се завръща начело на "Реал" Мадрид?

Обрат с треньорския пост на " Реал " Мадрид! След като по-рано през днешния ден се появиха информации, че Жозе Моуриньо още веднъж ще поеме " кралския клуб ", в този момент съгласно " Марка ", завръщане ще има, само че не на Специалния. Авторитетното издание написа, че до часове Зинедин Зидан може да размени Сантяго Солари.

Тази вечер следва среща на борда на шефовете на " Реал ". Ще бъдат разисквани всички разновидности, само че любимец на клубния президент Флорентино Перес е Зинедин Зидан. Последният напусна " Сантяго Бернабеу " преди 9 месеца, откакто завоюва три следващи купи от Шампионската лига.
Моуриньо се завръща в " Реал ". Ще получава галактическа заплата Двете страни са се договорили, твърди някогашен президент на "белите "
Сега обаче " Реал " е в рецесия и претърпява призрачен сезон, в който за малко време отпадна от най-авторитетния клубен шампионат и Купата на краля, изостана и от водача в испанската Примера дивисион и собствен огромен противник - " Барселона ".

Според " Марка " актуалният треньор на " Реал " Сантяго Солари по всяка възможност няма да остане, като тази заран той се е сбогувал с всички във Валдебебас.
Снимка: Getty Images
Повече изясненост ще има до края на деня. В испанските медии се появиха и информации, че Зидан е подготвен да се завърне, само че от юни.

45-годишният експерт стана треньор на " Белия балет " през януари 2016 година когато размени уволнения Рафаел Бенитес. За две години и половина отпред на " Лос Меренгес " Зидан записа 105 победи, 28 равенства и 16 загуби. Под негово управление тимът завоюва девет трофея, измежду които и купата в Ла Лига, и влезе в историята с три следващи триумфа в най-комерсиалния футболен шампионат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР