Обрат по случая със скандалната случка, която потресе монтанчани в

...
Обрат по случая със скандалната случка, която потресе монтанчани в
Коментари Харесай

Обрат! Палавият пенсионер опъвал врачански гей посред бял ден в Монтана

Обрат по случая със скандалната преживелица, която потресе монтанчани в събота заран. Оказва се, че палавият пенсионер не се бил отдал на орални милувки от много по-млада жена, а опъвал врачански гей, излиза наяве от информация от полицията. 



Както организация BulNews заяви, сцената 18+ се е разиграла към 9 часа сутринта на 25 май, на паркинг пред локален хипермаркет. Жители на града се оплакали в полицията, че несъзнателно станали очевидци на порно онлайн. 
На мястото неотложно дошъл екип на полицията,който закопчал двама мъже. Единият от тях е 77 годишен монтанчанин, а другият – на 37 години от Враца. 
От МВР-Монтана оповестяват, че двамата „ направили непристойни и неприлични дейности, изразяващи се в акт на съвкупление посред им, което провокирало отвращение в преминаващите жители “. 
Загорелите мъже отнесли актове по Указа за битка с дребното безчинство и били арестувани в ареста за период до 24 часа. С решение на Районен съд – Монтана на двамата е наложена санкция в размер на по 100 лв..
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР