Обрат по делото срещу лекаря от Пловдив, който уби крадец

...
Обрат по делото срещу лекаря от Пловдив, който уби крадец
Коментари Харесай

Отмениха оправдателната присъда за лекаря от Пловдив, който уби крадец в дома си

Обрат по делото против лекаря от Пловдив, който умъртви апаш в дома си. Апелативният съд анулира оправдателната присъда на Иван Димитров , който простреля повече от 2 години Жоро Джевизов-Плъха, съобщи БТВ.
Преди няколко месеца Димитров получи оправдателна присъда от Окръжният съд, само че в този момент по-горната инстанция връща делото за ново преразглеждане.
Убийството беше осъществено с нелегално притежаван револвер. Хиляди поддържаха медика и излязоха на по улиците на Пловдив, откакто Иван Димитров беше задържан.
Димитров беше упрекнат в причиняване на гибел в изискванията на превишаване рамките на неизбежната самозащита и получи 2-годишна условна присъда поради нелегално държане на револвер и муниции.
Според днешното решение на Апелативния съд, има несъгласия сред събраните по делото доказателства, които касаят както откритите два ножа в дома на Доктора, по този начин и неналичието на записите от охранителни камери на близкия магазин, които съгласно притежателя му били изтрити, откакто Димитров помолил за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР