Обрасли тревни площи край централни булеварди в Пловдив притесняват минувачите.

...
Обрасли тревни площи край централни булеварди в Пловдив притесняват минувачите.
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Тревна площ в “Централен“ се превръща в свърталище на змии и кърлежи

Обрасли тревни площи край централни булеварди в Пловдив тормозят минувачите. Читател на TrafficNews алармира, че по бул. “Копривщица” и продължението на пазара на „ Младежка” тревните площи са в окаяно положение. Нашият четец разяснява, че тревите са „ по-високи от тригодишно дете”. Освен че са обрасли, хората се тормозят, че се трансформират в котило на змии и кърлежи.

„ Мили кърлежи, змии и други сухоземни твари, смилете се над постоянният пловдивски поданик. Не знам дали Оперативна програма „ Паркове и градини” са в отпуск или повода е някъде другаде, само че в случай, че си плащаме постоянно налозите, не мисля, че е обикновено поддръжката на града липсва. Занемарено е дотам, че да се чудиш дали до момента в който се разхождаш няма да изскочи нещо „ хапливо”. Дано институциите си свършат работата, за която ние плащаме данъци”, разяснява той.

Съвсем неотдавна наши читатели алармираха и за други елементи от града, които наподобяват по същия метод. Отговорните институции обявиха пред TrafficNews , че обработването на тревните площи в града е стартирало и с изключение на против кърлежи и постоянно обработват площите против комари, бълхи и гризачи. Поясниха също и че този интервал от годината е извънредно удобен за размножаването на паразитите.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР