ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ПОВОД ЕСКАЛАЦИЯТА НА ПРОЦЕСА

...
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ПОВОД ЕСКАЛАЦИЯТА НА ПРОЦЕСА
Коментари Харесай

Обръщение: По българската земя все по-силно се чуват антибългарските барабанчици на войната

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ Пожарна охрана ПОВОД ЕСКАЛАЦИЯТА НА ПРОЦЕСА НА ВЪВЛИЧАНЕ НА НАШАТА РОДИНА ВЪВ ВОЕННИЯ КОНФЛИКТ НА ЧУЖДА ЗЕМЯ

Скъпи сестри и братя,

По българската земя все по-силно се чуват антибългарските барабанчици на войната. Бившият общоприет секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен декларира за опцията така наречен „ Коалиция на искащите “ от страни в Източна Европа, в това число България, да вземат присъединяване във военния спор на украинска земя. Министърът на защитата Т. Тагарев нападателно приказва към този момент освен за даване на военнотехническа и логистична помощ на Украйна, само че и за основаване на интернационална дивизионна група и дивизионен щаб на наша територия. Това свидетелства за постепенна, само че неотклонна ескалация на процеса на замесване на Отечеството ни в нечовечен геополитически конфликт с допустимо най-трагични последици за съществуването на България и българския народ.

На фона на тези натрапени рискови процеси, се чуват обществени апели и се основават злокобни настройки за " Български Майдан ". „ Умните и красиви антибългарска сили “ в действителност приканват за Гражданска война. Правителството, отпред с учен Денков, видно е - съчувства безмълвно на това отвратителнопредизвикателство.

В тази връзка не може да не подкрепим и да не приветстваме трезвите и рационални думи на Президента на Р България, военачалник Р. Радев и неговата позиция за нуждата, нашата Родина да се въздържа от всевъзможен тип присъединяване в гореспоменатия спор, кактоитвърдението му, че " всяка военна помощ за Украйна, пречи на България..! "

Предвид казаното дотук ние се обръщаме към всички български жители с апел:

Ясно да заявят своето отношение за безучастие на България в непозната нам война, както и да не бъде въвличана Родината ни в каквито и да било военни случки от партиите и силите на войната у нас!

Вярваме, че болшинството от българския народ желае и поддържа Отечеството ни да бъде:

България -Зона на мира;

БРОД за Мир;

Да издигнемБългарското Православно Знаме на Мира!

Да живее мирна България!!!

За Български Национален съвет за мир: Проф. Нако Стефанов 

За Брод за България: Лазар Мурджев

За Обществения предприемчив съвет „ Войни за мир “: 

Генерал-полковник о.з. Цветан Тотомиров

За " Ляв Поглед ": Д-р Румен Петков

За „ Справедлива България “: Иван Павлов

За Обществен съвет за Мир: Проф. Ваня Добрева

Антифашистки конгрес – България: Проф. Минчо Минчев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР