Обръщам се към г-жа Караянчева, която не може да намери

...
Обръщам се към г-жа Караянчева, която не може да намери
Коментари Харесай

Румен Гечев към ГЕРБ: Чакате фирмите да вампирясат, за изборите ли пазите парите?

Обръщам се към госпожа Караянчева, която не може да откри господин Борисов, който се движи по-бързо от радиосигналите на джиесемите по околовръстния път , не може да се свърже с него.
Ако обичате да го информирате, че. Това послание направи депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в отношение към чуването на министрите Деница Сачева, Костадин Ангелов и Лъчезар Борисов.
Министрите не оповестиха вести по ограниченията, а по-скоро дадоха детайлности по желанията на държавното управление защо ще бъдат дадени плануваните средства и какви са задачите.
Според Гечев обаче ограниченията са съдбовно закъснели. " Може би, уточни депутатът от Българска социалистическа партия.
Той регистрира, че е гласуван нов заем от 10 милиарда, от които са усвоени 2 милиарда " Вие какво чакате? Да падне втори астероид ли? Вие държите парите защо? За изборите ли, които обаче ще бъдете сюрпризирани, нощес имаше колосална поддръжка за държавното управление на ГЕРБ. Стотина хиляди души излязоха в София мощно разчувствани от вашата стратегия за излизане от икономическата рецесия .
Освен това дажеПредполагам, че колежката Сачева направи техническа неточност като сподели, че Българска социалистическа партия демонизирали обществените служащи. Ама ние три години и половина предлагаме да се усилят заплатите на тези служащи ", регистрира Гечев.
" Мисля, че в този момент излиза наяве за какво вие не се съгласихте чуването на тримата сътрудници министри да бъде излъчено от Българска национална телевизия и БНР . Вие сте знаели какъв ще бъде резултатът. Нищо персонално към сътрудниците министри,, включително и на неговите подмолни кукловоди. Какви са резултатите? Какви са положителните вести?
Да, добре увеличавате помощите за безработни. Ние подкрепихме от 9 на 12 лева на ден, единствено че не отговорихте на въпроса за какво по 50 лева получават тези, които са с минимална пенсия от 250 лева и тези, които са с 1200 лева Интересен въпрос - отговор за 1 млн. ", сподели още проф. Гечев, представен от Фокус.
Той регистрира, че се усилват добавките към пенсиите в интервал от 3 месеца с 50 лева, без значение от размера на пенсиите, с малко обсега на помощите за медицински служащи. По думите му още от първата вълна медиците не са получили помощите.
" Какви са сериозните проблеми? Проблем номер 1. Казахте за 8900 компании, до които вероятно са стигнали по няколко лв.. По ваши данни става дума за под 20 % от компаниите. От 171 млн. лева, които сте осъществили по отношение на 1 милиарда лева, които сте дали обещание. Вече наближава Коледа вие сте под 20 % от средствата.
Какъв е смисълът да предоставите тези средства към Коледа откакто още няколко хиляди компании ще бъдат фалирани до това време.
Второ,, защото са заделени по ваши данни към 9 млн. лева
Трето - безвъзмездната ви помощ е на кота нула ", посочи още проф. Румен Гечев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР