Обръщали ли сте внимание каква е формата на дупето ви?

...
Обръщали ли сте внимание каква е формата на дупето ви?
Коментари Харесай

Каква е формата на дупето ви и можете ли да я промените?

Обръщали ли сте внимание каква е формата на дупето ви? А знаете ли, че формата на дупето може да се трансформира през годините? А най-често формата на дупето бива разделяна в четири категории. Ето кои са те:
 Квадратна или Н-образна

Ако формата от тазобедрената кост до външната част на бедрото е повече или по-малко права линия, евентуално имате квадратна или Н-образна форма на дупето. Някои хора с тази форма всекидневно имат и така наречен „ любовни дръжки “.

 
Обърната или V-образна

Тази форма на дупето допуска повече размер в горната част, покрай линията на талията ви, и по-малък размер в долната част на дупето, създавайки линия сред таза и бедрата, която прилича V.

 



 
Сърце или А-образна форма

Ако имате тънка талия и мазнини, разпределени в долната част на дупето или бедрата, евентуално имате А-образно дупе. Отзад формата на бедрата и долната част на дупето придават илюзията за обърната форма на сърце. Тази форма на дупе е постоянно срещана, в случай че имате по-„ крушовидно “ тяло.
 Кръгла или О-образна форма

Тази форма на дупето е резултат от цялостни бедра и разпределението на мазнините и в горната и в долната част на дупето.

 Добави изложение
Какви фактори въздействат върху формата на дупето?

Има няколко фактора, които дефинират формата на дупето ви.

Вашата скелетна и мускулна конструкция играе огромна роля, в това число:
състояние на бедрените кости и таза размер на глутеалните мускули методът, по който мускулите на дупето ви се прикрепят към бедрените кости
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР