Обраха ви, от всеки литър нафта и бензин ви взеха

...
Обраха ви, от всеки литър нафта и бензин ви взеха
Коментари Харесай

Борисов: Вадил съм ви от 3 кризи, бюджетите винаги са ми били на излишък

Обраха ви, от всеки литър нафта и бензин ви взеха по лев и го пратиха на Путин. 15 дни, откакто си отпътуваха Киро и Асен, паднаха цените. А токът преди този момент стана 1000 лв., от 30 лв. на 300 стана газът, и всичко през медиатори, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Извадиха Иван Костов в този момент. Той колкото и да желае да ги поддържа, човек с престиж, който си пази името, сподели 7% недостиг е доста с тази инфлация. Това са негови думи, добави Борисов. И на него му е погрешно, че би трябвало да се съберат 7 партии да изкарат колкото нас. Със сигурност му е погрешно, че ПП-тата се сринаха. Е какво излиза, кой е смяната, един бранш няма, в който нещо да е направено, даже това, с което се тупат най- доста, нищо от тях не е направено. Дори в енергетиката, акцентира Борисов.

Ще участваме с предоставяне на оръжие за Украйна, както целият свят, акцентира Борисов. Асен Василев като затвори износа, отвори пазарите на другите. А помните ли, че щяха да изкупят за 1 милиарда зърно, с цел да мога да ви замажат очите, да ви излъжат. България наподобява непоносимо извън. Моргите са цялостни с умряли мигранти, не знаят къде да ги погребат. Докато влезе в действие Дъблинското съглашение, нищо хубаво не ни чака, разяснява още Борисов. Вадил съм ви от 3 рецесии, бюджетите постоянно са ми били на остатък. И самият Костов споделя, че Радев е счупил институциите, сподели Борисов. Демерджиев сподели, че ще има интервенции по корпоративния избор, което значи, че би трябвало да има арести в „ Да, България “ и Nexo, означи още водачът на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР