Обраха частен дом в Монтанско. За случая съобщиха от областната

...
Обраха частен дом в Монтанско. За случая съобщиха от областната
Коментари Харесай

Обраха частен дом в Монтанско

Обраха частен дом в Монтанско.

За случая оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

На 20.05.2018 година към 15,15 ч. на телефон 112 е получен сигнал от 67-годишен гражданин на гр. София за разрушена къща в с. Долно Бела Речка, общ. Вършец. На място е изпратен дежурен автопатрул на районно управление (на МВР) Вършец. Сформирана е дежурна оперативна група, която е посетила местопроизшествието. При извършените процесуално-следствени дейности е открито, че сред 16,00 ч. на 19.05.2018 година и 08,30 ч. на 20.05.2018 година

„ НИ” е проникнал в къща, благосъстоятелност на 65-годишен гражданин на столицата, като взломил прозорец на приземния етаж и лишил 54-инчов плазмов тв приемник "Тoshiba " и ключовете на лек автомобил "Хюндай Санта Фе ". Впоследствие е получено позвъняване от 02 районно управление (на МВР) при Столична дирекция на вътрешните работи до ОДЧ на районно управление (на МВР) Берковица, че е открит лек автомобил "Хюндай Санта Фе " със софийска регистрация, благосъстоятелност на 65-годишен гражданин на гр. София, паркиран предния ден в с. Долна Бела Речка.

Автомобилът не е бил възложен от притежателя на друго лице да го ръководи. По случая е формирано досъдебно произвеждане във 02 районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи. В районно управление (на МВР) Вършец е формирано досъдебно произвеждане по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР