Обосновката на министър Иван Демерджиев е в слабите резултати и

...
Обосновката на министър Иван Демерджиев е в слабите резултати и
Коментари Харесай

ОТВЕТЕН УДАР: Тенчо Тенев ще съди Иван Демерджиев

Обосновката на министър Иван Демерджиев е в слабите резултати и неприятния надзор. Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и знам какъв брой са съществени и виновни, съобщи пред БНР комисар Тенчо Тенев, някогашен шеф на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Колежката от V –то РПУ, под чието управление беше хванат Георги Семерджиев, прегазил с колата си две млади дами на бул. „ Черни връх “, нямам доверие да е осъществявала чадър и да липсва надзор. На него му беше изработен обиск, след който бяха открити огромни количества опиати, беше формирана кореспонденция и всичко беше обещано на прокуратурата “, акцентира той.

Идеята на служебното държавно управление е да се проведат почтени избори, само че през вчерашния ден чух от основния секретар изрази като „ политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи “, изясни комисар Тенев.

“Служебният кабинет не е политически “, безапелационен бе той.

Сменени бяха много сътрудници на територията на страната, които работеха добре при предходните избори, регистрира Тенев.

„ Това е необяснимо. Някой дава лъжлива информация на министъра и той не може да оцени вярно хората, които работят в системата на Министерство на вътрешните работи ", безапелационен бе някогашният началник на КАТ-София.

Началникът на РПУ излиза отговорен за всичко и за всички, съобщи комисар Тенев.

" Той не може да стои до 400 индивида и да следи какво прави всеки от тях. Има подчиненост и всеки знае какви са неговите отговорности "

Не мисля, че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи е индивидът, който предлага новите началници на РПУ-та, съобщи той.

Комисар Тенев се възмути и от промяната на Светослав Григоров в Кюстендил.

„ Преди известно време имаше арестувани политически лица, които бяха нарушили закона в неговата дирекция. Той си е приключил добре работата. Познавам и някогашния шеф на ОДМВР – Хасково. Не знам за какво се сменят такива честни чиновници “.

Комисар Тенев съобщи, че ще съди министъра на вътрешните работи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР