Оборудван е с 8,5-инчови гуми, електрически мотор 350 W и

...
Оборудван е с 8,5-инчови гуми, електрически мотор 350 W и
Коментари Харесай

Kugoo S3 - е-скутер за всеки на удивително ниска цена

Оборудван е с 8,5-инчови гуми, електрически мотор 350 W и батерия за 25 км пробег

Базовият електрически скутер Kugoo S3 e за всяка възраст – надеждно возило за спокойни хора

Ако към момента се колебаете дали да инвестирате в електрически скутер за икономично и прелестно напредване в града, едно ново предложение евентуално ще ви накара да побързате с това решение. Цената на модела просто е… неустоима.

Популярният бранд Kugoo пусна на пазара трето потомство на своя наличен електрически скутер под името Kugoo S3, а търговците го оферират и като Kugoo S1. Става въпрос за базовия модел на марката, който в този момент е разполагаем за поръчки извънредно преференциално – световният онлайн магазин Geekbuying предлага единствено за €179 след ваучър за отстъпка NNNKUS3FES и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Kugoo S3 е изработен от здрава алуминиева сплав, тежи единствено 11 кг, само че поема товар до 120 кг

Въпреки ниската цена, моделът има доста положителни параметри и ще допадне на почитателите на е-возилата, които търсят елементарна тротинетка, без да преследват върхове като скорост или пробег. залага на улеснение и сигурност и това го прави изключително прелъстителен за необятен кръг от консуматори.

Моделът има предно задвижвате с електрически мотор 350 W, който е кадърен да поддържа оптималната скорост до 30 км/ч. Водачът може да избира от три режима на каране – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Скутерът е кадърен да издържи товар от 120 км и да се изкачва по надолнище от 15°. Както виждате, изцяло общоприети характерности за подобен вид возило.

На калника на задното колело на Kugoo S3 е инсталирана стоп светлината

Що се отнася до структурата, и тук има добра вест – Kugoo S3 е сгъваем, като трансформацията става доста елементарно с един бутон. В разгънато положение тротинетката има размери 105х45х107-116 см, а сгъната е доста по-малка – 96x21x33 см, което прави допустимо комфортното ѝ преместване и предпазване в по-малко пространство. Тежи единствено 11 кг, много по-лека е от други модели.

е планиран по този начин, че потребителят може да контролира височината на кормилото. Освен това кормилото се сгъва при носене. Гумите са постоянни, 8,5-инчови. Рамката от алуминиева сплав и предните и задните амортисьори обезпечават удобно возене.

С натискане на едни бутон Kugoo S3 се сгъва за комфортно преместване и предпазване

В допълнение, моделът е сертифициран по стандарта IP54 за нараснала резистентност на прахуляк и вода, което допуска безаварийното му потребление при по-неблагоприятни условия. Електрическата спирачка обезпечава безвредно и надеждно прекъсване. 

Отпред е ситуиран LCD екран, който демонстрира най-важните индикатори по време на каране – като скорост, пробег, батерия и други Управлението на – режими на каране, светлини, клаксон и прочие се прави посредством физически бутони под екрана. Отпред до двете ръкохватки се намират палците надлежно за ускорение и спирачка.

Kugoo S3 е оборудван със постоянни 8,5-инчови гуми и електрическа спирачка

Батерията на Kugoo S3 има потенциал 6 Ah, а цялостното ѝ зареждане лишава 3-4 часа. Тя ще ви обезпечи пробег до 25 км, което е едно обичайно достижение за толкоз евтина тротинетка, предопределена главно за къси пътувания в града – за извършване на покупки, до работата, на учебно заведение или просто на разходка.

се доставя в комплект с всички нужни аксесоари, включително кабел за зареждане към електрическата мрежа, принадлежности за фиксиране на частите и документи. Моделът е разполагаем в черен цвят.

LCD панелът и бутоните за ръководство са ситуирани комфортно за лидера на Kugoo S3

Можете да купите наличния е-скутер тук: – за €179 след ваучър за отстъпка NNNKUS3FES и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР