Оборище (Панагюрище) победи с 3:1 втория отбор на Славия насред

...
Оборище (Панагюрище) победи с 3:1 втория отбор на Славия насред
Коментари Харесай

Успех за Оборище срещу дубъла на Славия

Оборище (Панагюрище) победи с 3:1 втория тим на Славия посред София в завладяващ мач с доста положения и пред двете порти.

Домакините поведоха в резултата в 57-та минута след осъществяване на ъглов удар. Григор Солаков се възползва от рикошетите и изпрати топката в мрежата на Стилиян Георгиев. Гостите от Панагюрище не се отхвърлиха и в 68-мата минута изравниха с гол на локалния младеж Кристиян Димитров след асистенция на Петко Петков.

В 74-тата минута Мирослав Георгиев засече с глава центрирана от фаул топка и даде преднина на Оборище. В последните минути на мача Петко Петков постави завършек на интригата, след сполучлива осъществена дузпа.

Любопитното е че наставникът на Оборище Кириякос Георгиу бе опериран в пловдивска болница час преди мача. Клубът направи организация и домакинът на тима Иван Христосков предаваше онлайн срещата, с цел да може треньора да я следи. Той даваше директиви на капитана на „ Войводите “ Георги Кременлиев по телефона. Георгиу бе приет в болница по неотложност във вторник вечерта след, последното занятие с тима.
Оборище сподели извънреден дух и организация, като зарадваха треньора си с скъпа победа.

В събота Оборище гостува на Ботев Ихтиман от 18:00ч.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР