Оборът на Челси ще предложи нов договор на мениджъра Томас

...
Оборът на Челси ще предложи нов договор на мениджъра Томас
Коментари Харесай

Челси вдига заплатата на Тухел с нов договор

Оборът на Челси ще предложи нов контракт на мениджъра Томас Тухел в края на сезона като премия за грандиозния му триумф, който реализира с клуба за по-малко от половин година. „ Сините “ са в превъзходна форма, откогато германецът пое тима. Лондончани са на край както във ФА Къп, където ще срещнат Лестър, по този начин и в Шампионската лига, където ще се изправят против Манчестър Сити. Те са и на добра позиция да завършат в топ 4 на Висшата лига.

„ Daily Mail “ написа, че в 18-месечния договор на Тухел има уговорка, която дава право договорът му да бъде продължен, в случай че извърши избрани цели. Клубът обаче желае да го обвърже с нов двугодишен контракт с алтернатива за още спомагателни 12 месеца. Това също ще му донесе нарастване на сегашната му заплата от 7 милиона лири. Германецът размени отпред на " сините " Франк Лампард през януари тази година.

Челси също ще се опита да задържи Н’Голо Канте, който ще навлезе в последните две години от контракта си. „ Сините “ желаят да задържат за още един сезон и ветерана в отбраната Тиаго Силва.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР