Обожаваме нашите най-добри приятели – кучетата, а в следващите редове

...
Обожаваме нашите най-добри приятели – кучетата, а в следващите редове
Коментари Харесай

Любимата порода куче разкриват много неща за характера

Обожаваме нашите най-хубави другари – кучетата, а в идващите редове ситуацията е: кажи ми коя е обичаната ти порода куче, с цел да ти кажа какъв си! Вижте връзката сред характера на човек и породата кучета, която харесва най-вече.

Немска овчарка – лоялни и работливи хора. Това е съвършеният чиновник, който държи на отговорностите и дилемите си и ги извършва съзнателно. Дават всичко от себе си в начинанията, с които се захванат. Могат да намерят решение във всяка обстановка.

Пудел – хора с изискан жанр, прелестен усет за мода. Обичат красивите неща и персоналния комфорт. Гледат обективно на нещата и могат да се оправят във всяка обстановка.

Бостън териер – почтени до мозъка на костите си! Това притегля хората към тях. Много положителни, доста откровени, обичат да оказват помощ, простят, даже когато са били тежко засегнати. Виждат положителното у всеки и са подготвени да дават втори шансове за трети път.

Боксер – те са реалисти и оптимисти. Виждат огромната картина на живота и даже нещата да не вървят както им се желае, знаят, че и това ще мине. Има способността да разсейват хората от неприятните мисли и това е прелестна тяхна линия от характера. Те са хора-слънца!

Чихуахуа – не оставате незабелязани където и да отидете. Умеете да бъдете водач, хората се вслушват във вас и ви следват, тъй като по този начин считат за редно. Не оставате никой, който ви е наранил, да се измъкне безнаказано. Отстоявате правилата си и персоналните си граници.

Доберман – до себе си позволяват единствено хората, минали тестванията на времето, единствено най-близките. Говорят премерено, в никакъв случай не споделят нищо ненужно. Преливат от разсъдък и мъдрост, поради което постоянно им желаят препоръки. Изключително умни и положителни хора.

Голдън ретривър – блестящи, тъкмо като и представителите на породата. Умеят да бъдат забелязвани и им харесва. Комуникативни персони, които умеят да работят и работят в екип. Щедри, с огромни сърца, топли и любвеобилни.

Бигъл – това са извънредно положителни и радостни персони в прелестно възприятие за комизъм. Те могат да ви развеселят и в най-лошия ви ден. Отнасят се с внимание към околните си и с любознание към света. Обичат да учат нови неща, да посещават нови места. Понякога това им докарва главоболия, само че те са привикнали и бързо се възвръщат.

Немски дог – под строгата им осанка се крие същинска душа-човек. Компанията им е наслада за всеки, който се домогне до нея. Обичат да се грижат за хората към себе си, положителни и дружелюбни.

Хъски – по никакъв начин не обичат да чакат и избират да свършат нещата си сами, вместо да разчитат на другите. Не се опасяват да поемат самодейността, да провеждат нещата. Добри водачи, които хората следват. Амбициозни хора, които заразяват със своята непримиримост всички в близост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР