Обновяването на пътната инфраструктура е в приоритетите ни. Ще обновим

...
Обновяването на пътната инфраструктура е в приоритетите ни. Ще обновим
Коментари Харесай

Младен Маринов: Ще обновим стария път между Елин Пелин и Ихтиман |

Обновяването на пътната инфраструктура е в целите ни. Ще възобновим остарелия път, който свързва Елин Пелин и Ихтиман. Сега ни би трябвало непоклатимост, не е време за опити. Премиерът Борисов е потвърдил, че може да взима тежки и непопулярни решения. В момента ни е необходим тъкмо подобен водач, който е приет престиж в Европа и света. 

Това съобщи Младен Маринов- лидер на листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили за София област, пред жителите на Ихтиман. 

Областният координатор на ГЕРБ за София област и претендент за депутат Николина Ангелкова увери жителите на Костенец, че главен приоритет на ГЕРБ остава привличането на директни вложения и развиването на туризма. Тя очерта вероятностите пред локалния туризъм посредством ограничения за стимулиране на балнео и СПА опциите на общината. 

„ Благодарение на съдействието сред централната и локалната власт и напъните на общината, образът на Костенец очевидно се трансформира. С решение на държавното управление на Бойко Борисов общината разполага с спомагателен бюджет от 2 433 000 лева за ремонт и реорганизация на ул. “Стефан Караджа ” и прилежащия тръбопровод в града, както и за ул. Самуил в к.к. Вили Костенец “, добави Ангелкова. В Ихтиман тя акцентира, че на територията на общината са осъществени редица планове, нужни на жителите й. Обновяването на района го прави по-привлекателен за развиване на бизнес и привличане на вложители. 

Кандидатът за депутат от Ихтиман Иван Янкулов съобщи, че в случай че съгражданите му гласоподават доверие, ще работи за сигурността и спокойствието на българските жители.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР