Обновяването на Gladiators е в разгара си, като миналата събота

...
Обновяването на Gladiators е в разгара си, като миналата събота
Коментари Харесай

Животът на Gladiator Legend извън екрана от топ спортист и учител по физическо до сензация в YouTube

Обновяването на Gladiators е в разгара си, като предходната събота началният епизод на телевизионното съревнование притегли 6,4 милиона фенове. Заедно с новите домакини, дуото татко и наследник Брадли и Барни Уолш, има 16 мощни компании, които съставляват новия тим на Гладиаторите, които би трябвало да победят, в това число Legend.

Мат Морсия работеше като преподавател по физическо образование през 2017 година, когато реши да отдели един ден, с цел да се концентрира върху канала си в YouTube. Женен за Сара, с двама сина, Лука и Мауро, това беше опасен ход, само че инфлуенсърът продължи да притегля повече от два милиона клиенти на уеб страницата за видеоклипове.

Сега Мат печели повече за един месец, в сравнение с преди в едногодишно образование. Той пусна сполучлива енергийна напитка и приложение за фитнес, а Сара напусна преподавателската си работа, с цел да ръководи канала му.

Следващият ход в кариерата на 37-годишния Мат е престой като легенда в Gladiators и е заслужено да се каже той е подготвен. „ Роден съм з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР