Обновление 2.0 и Phantom Liberty за Cyberpunk 2077 излязоха и

...
Обновление 2.0 и Phantom Liberty за Cyberpunk 2077 излязоха и
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 с нов рекорд за едновременно играещи в Steam

Обновление 2.0 и Phantom Liberty за Cyberpunk 2077 излязоха и това даде незабавен резултат – играта регистрира максимален брой по едно и също време играещи в Steam, предава GamingBolt.

Както знаете огромната актуализация с името Update 2.0 нанася голям брой усъвършенствания по всички фронтове на Cyberpunk 2077, пренаписва полицейската система, вкарва опцията за водене на пердах от транспортни средства, усъвършенства доста от главните системи и изобщо с него задачата на CD Projekt RED беше да направи „ Cyberpunk популярен още веднъж “, което в случай че се доверяваме на редица материали в Интернет – съумява. Phantom Liberty, от своя страна се явява главното и единственото пълнозначно DLC за играта, представящо ви нова зона и история.

Много геймъри и медии писаха на няколко пъти с вяра, че Cyberpunk 2077 може да има щастливата орис на No Man’s Sky във връзка с това, че след един ужасяващ старт, с времето разработчикът съумя значително да върне доверието на хората в играта. Дали Update 2.0 е съумяла да го направи със Cyberpunk 2077 може да кажете вие. Явно вярата за това се показва в мнозина тъй като след излизането на Phantom Liberty тази седмица в SteamDB бяха регистрирани 246 754 по едно и също време играещи. Това е несъмнено надалеч от регистрираните милион по едно и също време играещи при премиерата на играта в края на 2020, само че сигурно си е самобитен връх. Горе-долу милион по едно и също време играещи бяха регистрирани и почти по същото време, когато Netflix пуснаха Cyberpunk: Edgerunners. Малко преди излизането на обновлението и допълнението на играта, от CDPR споделиха, че автоматизирано ще спрат модовете за Cyberpunk 2077, с цел да не се счупи нещо. Така че, в случай че някой мод не ви работи е по-добре да посетите страницата му, от която сте го изтеглили за повече детайлности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР