Обновено е детското УНГ отделение на УМБАЛ Царица Йоанна –

...
Обновено е детското УНГ отделение на УМБАЛ Царица Йоанна –
Коментари Харесай

ИСУЛ с обновено детско УНГ отделение - Здраве

Обновено е детското УНГ поделение на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “, дребните пациенти ще се усещат по-уютно, с помощта на фондация „ Ангели за България “, която сплотява наши сънародници, живеещи в чужбина, оповестяват от лечебното заведение.

Клиниката има изцяло освежен детски ъгъл, който ще зарадва малчуганите с доста нови играчки и занимания. Настолни игри, влакче, детска кухня, книжки и разнообразни плющени другари ще оказват помощ на дребните пациенти и техните родители престоят им в детското поделение да е по-забавен.

Наскоро отделението получи от фондация „ За Доброто “ таблети, на които гратис е качена платформата „ Уча.се “, с цел да могат дребните възпитаници да не изостават в уроците до момента в който са в болничното заведение. Дарението беше част от тяхната акция „ Приказка за излекуване “.



Детското УНГ поделение към Клиниката по ушно-носно-гърлени заболявания на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ е неповторимо по рода си за България. То е единственото профилирано у нас за лекуване на деца с тежки отити, ларингити, затруднения, свързани с трета сливица, вродени аномалии в носната празнина, както и такива с непознати тела в дихателните пътища. Над 500 малчугани от цялата страна минават през него на година.

Към клиниката действа Национален референтен център за кохлеарна имплантация при деца. Той на процедура е единственият, в който се слагат кохлеарни импланти на бебета с вродена загуба на слуха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР