Обновеният участък на улица Даме Груев“ – от улица Македония“

...
Обновеният участък на улица Даме Груев“ – от улица Македония“
Коментари Харесай

От днес отварят за движение обновения участък на Даме Груев

Обновеният сектор на улица " Даме Груев “ – от улица " Македония “ до улица " Охрид “, от през днешния ден към този момент е отворен за придвижване на транспортни средства. 

" Виждам, че строителите са си свършили работата в този сектор и откакто през вчерашния ден Общински съвет-Пловдив гласоподава финансиране за останалите сектори, улицата ще бъде подготвена през тази година “, съобщи при инспекцията предходната седмица кметът.

" Разширено е пътното платно, което към този момент е четирилентово. Изградени са отводнителни шахти, тротоари, тръбопровод и канализация, както и улично осветяване. Отворена е към този момент и улица " Лазо Войвода “, която до момента беше тупик. Положена е пътната маркировка.

Предстои да се стартира работа по едно и също време по втория и третия стадий на " Даме Груев “, като към този момент са минали отчуждителните процедури и има издадено строително позволение за това. Изпълнителят би трябвало единствено да изчака две седмици то да влезе в действие, като през това време ще приготви терена “, изясни какво е свършено заместник-кметът по строителство.

По 2 и 3 сектор на улицата придвижването ще се затваря поетапно – от кръстовище до кръстовище, с цел да бъде усложнението за жителите на региона по-малко, добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР