Обновените модели на MacBook Pro на Apple, които се очаква

...
Обновените модели на MacBook Pro на Apple, които се очаква
Коментари Харесай

В следващите модели MacBook Pro може да няма Touch Bar

Обновените модели на MacBook Pro на Apple, които се чака да бъдат показани в някакъв миг през тази година, може да бъдат лишени от дългогодишно присъстващия Touch Bar, както излиза наяве от нови спекулации, които поддържат това, което към този момент сме чували от разнообразни източници по-рано тази година.

Информацията идва от консултантите от подизпълнителя, който доставя екраните за устройствата на Apple, като анализаторите имат вяра, че Touch Bar – тънката тъчскрийн лента, която предлага чувствителни към подтекста дейности и директни пътища в поддържащи я приложения, може да бъде изцяло отстранена от Apple и вместо това да бъде сменена от обичаен ред функционални клавиши в горната част на клавиатурата на устройствата.

От DSCC означават: „ Сензорните ленти не престават да бъдат съществено употребявани от потребителите, като 18% от ползвателите на настолната еко система на Apple ги употребяват интензивно на своите устройства, като продажбите на устройства с Touch Bar са обезпечили 1,8% от приходите на компанията през първото тримесечие на годината. Очакванията ни са, че Touch Bar устройствата леко ще изостанат за сметка на таблетите, поради, че Apple възнамерява напълно скоро да вкара 10,9-инчови таблети с AMOLED екран. Освен това нашите източници допускат, че компанията може да отстрани изцяло предлагането на преносими компютри с Touch Bar в близкото бъдеще. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР