Обновените компютри са добра възможност за потребителите с по-ограничен бюджет(снимка:

...
Обновените компютри са добра възможност за потребителите с по-ограничен бюджет(снимка:
Коментари Харесай

Черен петък: Компютри на цени от 59 лв. обяви онлайн магазин


Обновените компютри са добра опция за потребителите с по-ограничен бюджет
(снимка: Lenovo)

Много от търговците на ИТ техника у нас провеждат на следващия ден акция „ Черен петък ” за разпродажби на понижени цени. Традицията е Black Friday да бъде в последния петък на ноември, само че тази година засилената комерсиална интензивност стартира седмица по-рано.

Така да вземем за пример, за петък, 19 ноември, електронният магазин Kozelat.com е подготвил специфични Black Friday оферти за актуализирани компютри. Цените за другите модели стартират от 59 лева, като множеството предложения са в диапазона до 600 лева, съгласно информация от търговеца.

Топ предлагането на ултра-ниска цена от 59 лева е компютър Lenovo ThinkCentre A62 с процесор AMD Athlon 64 X2 5200B 2700MHz 1MB, оперативна памет 8192MB DDR2 и корав диск 250 GB.

Атрактивна е и офертата за преносим компютър Lenovo ThinkPad X250   с процесор Intel Core i5 5300U 2300MHz и 128GB SSD, който е разгласен на цена от 359 лева

Още по-евтино ще се продава освежен преносим компютър Dell Latitude 3350 с процесор Intel Core i5 и 128 GB SSD – цената му е 309 лева

Обновени преносими компютри на налични цени, като Dell Latitude 3350, ще се оферират този уикенд 
(снимка: Dell)

В допълнение, към всеки преносим компютър или компютър Kozelat предлага опция за придобиване на лиценз на Windows 10 на цена от единствено 39 лева, тъй че купувачите ще имат изцяло функционална система с законен програмен продукт.

Макар и актуализирани, компютрите се оферират с 12 месеца гаранция. Всяка покупка от онлайн магазина на стойност над 40 лева идва до получатела с безвъзмездна доставка и 14 дни право на връщане, прецизират от онлайн магазина.

Черният петък в стартира в петък и ще продължи и през почивните дни. Офертите към момента не са оповестени на уеб страницата на онлайн магазина. Очаква се това да стане в ранните часове на 19 ноември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР