Обновената зала за борба в спортен комплекс Простор“ бе открита

...
Обновената зала за борба в спортен комплекс Простор“ бе открита
Коментари Харесай

Откриха обновена зала по борба във Варна

Обновената зала за битка в състезателен комплекс „ Простор “ бе открита през днешния ден. В нея се образоват над 200 деца и младежи в спортните клубове " Десант - Джудо ", " Централен полицейски карате джу джицу клуб ", " Ичи Геки Варна " и " Спартак - Варна ".



На залата е осъществен ремонт на покрива, възобновена е металната структура, инсталирани са изолирани панели, сменена е дограмата, сложена е топлоизолация на външните стени, реновирани са санитарните пространства. Обновени са всички системи - електрическа, ВиК, отоплителна и вентилационна. Монтирана е облицовка от защитни пана до несъмнено равнище по стените.



Специално внимание е отделено на подовата настилка, на която са сложени тепихи на американската компания Dollamur, направени от високоефективна пяна за оптимално усвояване на удара и гладко придвижване за трениращите. Спортната им повърхнина е третирана със особено защитно покритие, което не разрешава задържане на вируси и бактерии.



" Радвам се, че с общи старания успяхме да приключим обекта. Поскъпване на строителните материали, най-много на желязото, както и неналичието на съответна държавна политика през последните 3 години, обвързвана с индексациите на цените, доведоха до закъснение на ремонта ”, съобщи кметът на Варна Иван Портних.



На откриването участваха още шефът на общинско дружество „ Спорт “ Венцислав Младенов, шефът на Оперативна програма „ Инвестиционна политика “ Звездин Стоилков, олимпийският първенец по бокс Ивайло Маринов, представители на строителната компания и младежи и треньори от спортните клубове.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР