Обнадеждена съм, че намираме много общи точки в нашите управленски

...
Обнадеждена съм, че намираме много общи точки в нашите управленски
Коментари Харесай

Атанасова: От общо управление щета ще има за всички, при избори – щетата е за България

„ Обнадеждена съм, че намираме доста общи точки в нашите управнически стратегии – даже в детайлите сред ПП-ДБ и екипа на ГЕРБ-СДС. Разговорите продължиха два дни, тъй като това е втората стъпка от подобен развой, остава да извървим третата стъпка. Тя е да приказваме към този момент по персоналния състав на едно бъдещо общо държавно управление “, съобщи пред bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Според нея има две благоприятни условия за държавно управление. При едната е двете водещи обединения да имат идентично политическо посланичество, а при втората – равноотдалечен кабинет, без наличие на политици в него.

„ От общо ръководство в този момент вреда носят всички, които ще влязат в него. Това е напълно разбираемо, само че от шести избори вреда ще носи България. Виждам, че сътрудниците от ПП-ДБ са в изолираност, дори виждам, че Политическа партия и Демократична България към този момент се изолират един от различен. Христо Иванов съвсем не взе участие в тези диалози сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Ако той е на масата, той мълчи, както и Атанас Атанасов “, съобщи Атанасова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР