Обмислят буферни зони заради трафика в посока ГКПП „Дунав мост

...
Обмислят буферни зони заради трафика в посока ГКПП „Дунав мост
Коментари Харесай

Обмислят буферни зони във Враца, Монтана и София заради километричните опашки към „Дунав мост 2“-Видин

Обмислят буферни зони поради трафика в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “.
Вчера е била извършена работна среща по отношение на образуването на колона от тежкотоварни коли по околовръстния път край Видин, посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “.
След полемиката участниците се сплотиха към решението за търсене на благоприятни условия за отделяне на буферен паркинг в региона на Северна промишлена зона – Видин. С цел навременна съгласуваност на институциите, ще бъде потърсено подпомагане от Националния координационен център за сигурност на придвижването по пътищата към Главна дирекция „ Национална полиция “, за своевременна организация на трафика на тежкотоварните коли, в буферни зони в областите София, Враца и Монтана, каквато процедура е прилагана и по-рано. В тази връзка ще бъдат готови писма до регионалните шефове на София област, Враца и Монтана, както и до Главна дирекция „ Национална полиция “ и Националния координационен център.
В умозаключение беше маркирано, че навременната връзка и взаимните координирани дейности сред всички институции, имащи отношение към казуса, следва да продължи и отсега нататък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР