Обмисляме варианти за различни форми на присъствено обучение след 7

...
Обмисляме варианти за различни форми на присъствено обучение след 7
Коментари Харесай

УНСС обмисля варианти за различни форми на присъствено обучение след 7 март

Обмисляме разновидности за разнообразни форми на присъствено образование след 7 март, като съблюдаваме заповедта и се грижим за здравето и живота на хората – следим броя на заболелите, в това число и в нашия университет. Това сподели в изявление за " Фокус “ ректорът на Университета за национално и международно стопанство(УНСС) проф. Димитър Димитров.

Той разяснява заповедта на здравния министър Асена Сербезова за позволяване на присъствения развой на висшите образователни заведения:

" Това въпреки всичко е опция, която до момента няколко месеца ни беше отказвана. С цялото схващане за пандемията, само че при 100% зелен документ за всички няма по какъв начин да има присъствен образователен развой под каквато и да е форма, до момента беше по този начин. Сега ни се дават благоприятни условия, тъй че ние да преценим по какъв начин да действаме по-нататък “.

" Ние на процедура година и половина работихме по сходен метод – периодично повтаряне на потоци, понижаване на броя на потоците, хибридно образование, хибридно образование, лъчение в онлайн среда за тези, които не участват. Има и софтуерни разновидности да се оправим с това нещо “, сподели още проф. Димитров.

Той бе безапелационен, че ще се постави усърдие за намиране на баланс в образованието, който разрешава високо качество на образователния развой, в това време опазване живота и здравето на хората.

Проф. Димитър Димитров уточни, че оценката за онлайн образованието е по-скоро позитивна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР