Обмисляме мерки в помощ на работещите в заведения и учебни

...
Обмисляме мерки в помощ на работещите в заведения и учебни
Коментари Харесай

Деница Сачева: Спекулация е, че с този бюджет вкарваме страната в дългова криза

Обмисляме ограничения в помощ на работещите в заведения и образователни центрове, които затварят поради Коронавирус рецесията – погашение на компенсации без присъединяване на работодателя. Това разгласи в изявление за предаването “Лице в лице “ по БТВ общественият министър. Относно рецензиите към плана за държавен бюджет за идната година тя сподели, че в този момент се стачкува против претенции от пролетта за повече заплащания и помощи.
Спекулация е, че с този бюджет вкарваме страната в дългова рецесия, България е втора по най-нисък дълг в Европейски Съюз след Естония, разяснява общественият министър. Тя изясни, че добавките за пенсионерите от 50 лева са единствено до март, тъй като кабинетът не желае да задължава идващото държавно управление да ги заплаща.
 Сачева: Предложението да се компенсират служащите и чиновниците е задоволително Сачева: Предложението да се компенсират служащите и чиновниците е задоволително
Предложението да се компенсират служащите и чиновниците е допустима. Въпросът е да измислим механизъм, който се отнася до всички икон...
На обвиняването, че ръководещите залагат финансови клопки на идващия кабинет Сачева отговори, че множеството социологически изследвания демонстрират, че ГЕРБ ще взе участие в идващото ръководство. За измененията при изключителния труд, против които има митинги, тя посочи, че просто се усилват от 150 на 300 часа позволените за ексклузивен труд, само че единствено при единодушие от двете страни. Те и в този момент се поставят, когато се постанова, с измененията се подсигурява, че служащият ще получи заплащане за тях, посочи Сачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР