Обмисля се от 4 февруари три класа от 5 до

...
Обмисля се от 4 февруари три класа от 5 до
Коментари Харесай

Три класа се връщат в училищата от 4 февруари?


Обмисля се от 4 февруари три класа от 5 до 12-и да се завърнат присъствено в учебно заведение, в случай че заболеваемост та продължава да спада.

Това разгласи министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов , който посети дружно с премиера Бойко Борисов град Раковски, съобщи БНР.

Ангелов добави, че на следващия ден следва да беседва по тематиката с министъра на образованието и ще бъде взето решение кои класове тъкмо ще се върнат в учебни заведения та:

" Ако продължава да спада заболеваемост та под 120 на 100 000, ще разгадаем три класа - от 5-и клас до 12-и, може би 7-и, който е най-съществен, 12-и и несъмнено 8-и или 5-и. Това ще го решим, ще имаме решение ".

Министърът на опазването на здравето дефинира като извънредно съществени нарушаванията на противоепидемичните ограничения в две от тестваните през миналата нощ заведения:

" Наложени са актове както на уредниците на събитията, по този начин и на всички, които са участвали, тъй че няма да се поколебаем да запазим здравето и живота на всеки един българин, каквото и да ни коства като контролна активност. Продължаваме всекидневно ".

Редица нарушавания на противоепидемичните ограничения откри полицията през миналата нощ в столицата. Най-голямото от тях е в ресторант в прочут столичен хотел, където е имало близо 60 души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР