Облечена в черно, кралица Елизабет II избра да присъства на

...
Облечена в черно, кралица Елизабет II избра да присъства на
Коментари Харесай

Тайните послания на бижутата на кралицата, носени на погребението на принц Филип

Облечена в черно, кралица Елизабет II избра да участва на погребението на херцога на Единбург с една от най-впечатляващите брошки от обширната й сбирка. Обичайно е английският монарх да изпраща някакво обръщение с тях, както на Деня на Британската общественост последно, когато тя избра брошката Sapphire Chrysanthemum, същата, която носеше за фотосесията с принц Филип за тяхната 73-та годишнина от сватбата и която украсява сакото й по време на медения им месец. Това беше или най-малко по този начин се разбираше, метод за увещание за херцога, който тогава беше приет в болница, обобщава „ Венити Феър “.
Брошката, определена за погребението, може да има напълно друго обръщение. Това е брошката на Ричмънд, наследена от баба й, кралица Мария. Брошката е една от най-големите на Елизабет II и е подарък от граф Ричмънд на кралица Мери за нейната женитба с крал Джордж V. Изработена от „ Хънт и Роскел “, тя е направена от диаманти, сложени върху две перли, една огромна в централен кръг и друга, преносима във формата на круша, която за погребението Елизабет II бе свалила.
Носила я е много пъти през цялото си ръководство. Един от най-запомнящите се напоследък е за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, извършена в същия параклис, където тази събота беше заровен херцогът на Единбург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР