Облечена като монахиня Мис София Марина Георгиева обира банка. А

...
Облечена като монахиня Мис София Марина Георгиева обира банка. А
Коментари Харесай

Мис София обира банки

Облечена като монахиня Мис София Марина Георгиева обира банка. А дружно със съучастника си по време на обира убиват и малък апаш, научи HotArena .

За наслада на почитателите на миската, незаконния й разум влиза в деяние на дребния екран, а не в живота, написа „ Телеграф ”.

В най-новия план на Марина, тя и сътрудник й влизат в функциите на духовник и монахиня, които обират банка. При обира обаче се стига и до гибелта на един не толкоз почтен джебчия.

По подигравка на ориста, това е гаджето на Марина в живота. С него са от 3 години дружно и се обожават.

В обществените мрежи миската пропагандира за поддръжка на плана й, който е сниман единствено за 24 часа. Звукът и специфичните резултати са дело на влогъра Павел Колев, а сценарист и режисьор е Юлиан Рачев.

Преди да стане Мис София, Марина се е накичила с короната Кралица на киселото мляко. Тя се е разписала и в състезанията „ Мис Вселена България ”, „ Мис Свят България ” и се гордее, че е една от дребното миски, които са спечелили без усъвършенствания по себе си.

Освен това взе участие и в епизодична роля в „ Откраднат живот. ” Била е част от тв формат за гении и има даже и присъединяване с Мишо Шамара зад тила.

Целта й не е била да става миска, само че се надява да й помогне за кариерата й на актриса. От две години е треньор и по канго джъмпс, а също и интернет гуру на тематика здравословно хранене.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР