Облаците започват постепенно да се разсейват, а дъждовете - да

...
Облаците започват постепенно да се разсейват, а дъждовете - да
Коментари Харесай

Времето: Дъждовете постепенно спират. Ще е ветровито

Облаците стартират последователно да се разсейват, а дъждовете - да стопират. Преди обяд към момента на обособени места в източните и планинските региони ще превали временен дъжд. След пладне над доста региони обаче облачността ще намалее до слънчево време. 

В утринните часове на обособени места в равнините и котловините ще се образува краткотрайна мъгла. Минималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, оптималните - сред 20 и 25 градуса. Ще е прохладно - с сдържан, в Дунавската низина и източните региони, и краткотрайно мощен северозападен вятър. Ще има променлива облачност, намаляваща след пладне над доста региони и до слънчево.

Над планините ще има променлива, преди обяд постоянно забележителна облачност, само че единствено на обособени места в Стара планина и Родопите ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра – към 7°.

По Черноморието ще е прохладно с сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Ще има променлива, преди пладне постоянно забележителна облачност и на обособени места към момента ще превалява дъжд. Максимални температури на въздуха: 22-24°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:19 часа и ще залезе в 19:16 часа. Продължителността на деня е 11:57 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР