Облаците са много интересна тема сред онези за паранормалните и

...
Облаците са много интересна тема сред онези за паранормалните и
Коментари Харесай

Много странен облак над Аляска СНИМКА

Облаците са доста забавна тематика измежду тези за паранормалните и загадъчните феномени. При това животът непрекъснато ни дава нови обстоятелства, които единствено удостоверяват мнението на някои самостоятелни откриватели, че ние даже за облаците знаем прекомерно малко.

Например, гражданин на най-големия град в Аляска, Анкоридж, изпрати на обществото на уфолозите MUFON фотография на много чудноват облак, който е бил висящ над локалния търговски център Best Buy.

Бидейки професионален фотограф, Бил незабавно бил заинтересован от неподвижния и много чудноват на форма обект в небето.

С помощта на своя фотоапарат, той нараснал обекта, разбирайки, че това не е рекламен дирижабъл, само че не е и безпилотник (дрон).



"Ако се допусна, че това въпреки всичко е облак, от позиция на нашата визия за облаци, то той наподобява много необичайно.

И освен по форма, известната симетричност и вършиме ъгли (всичко това е неестествено в природата), този обект, намирайки се на височина от към хиляда фута, изобщо не се движеше, въпреки на открито да духаше много мощен вятър в оня ден.

Наблюдавах обекта към 10 минути. През това време облакът освен, че не се мръдна от мястото си, само че даже ни минимум не промени своята форма, като че ли бе нарисуван в небето. Или това изобщо не беше облак? ", написа жителят на Аляска.

Бил написа още, че освен той е забелязал странния облак в небето, до него имало жена, която също се чудила на това небесно събитие.

Час по-късно, когато Бил си тръгвал от комерсиалния център, загадъчният облак към този момент го нямало. Фотографът отбелязва, че би било забавно да се наблюдава неговото изгубване - по какъв начин се е случило, само че за жалост, той не е имал време.

Ето подобен забавен случай се е случил с жителя на Анкъридж. Всъщност, облаците учудват мнозина, които ту виждат в тях ангели, то виждат криещи се зад тях НЛО.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР