Областното ръководство на МВР, начело с директора на ОДП –

...
Областното ръководство на МВР, начело с директора на ОДП –
Коментари Харесай

Среща по въпросите за обществения ред и сигурност в Банско

Областното управление на Министерство на вътрешните работи, отпред с шефа на ОДП – Благоевград старши комисар Даниел Димитров, началникът на районно управление (на МВР) на МВР-Банско гл. контрольор Кирил Стоянов и екипът му се срещнаха с общинското управление на Банско, кметове на обитаеми места в общината, шефа на Национален парк “Пирин “ Росен Баненски, шефове на учебни заведения и детски градини и представители на туристическия бизнес.
Срещата беше инициирана от ст. комисар Димитров и проведена със съдействието на кмета на община Банско Стойчо Баненски по отношение на идния летен сезон. Участниците в нея дискутираха характерните задания за обезпечаване на публичния ред и сигурността през ваканционните за учениците месеци и дейния туристически сезон, както и сигурността на придвижването по пътищата и регулацията на трафика в града и планината.
Предвид ранното стопляне и незадоволителните превалявания, особено внимание бе отделено на предварителната защита на заплахата от пожари в селскостопанските землища, в горите и на територията на Национален парк “Пирин “.
Акцент в срещата беше тематиката за обезпечаването на условия за развъждане и образование на децата в здрава и спокойна среда в фамилията, учебното заведение и на улицата. Единно беше мнението, че за това са нужни общи и непрекъснати старания на всички институции и жители. Това се отнася и за тематиката с домашното принуждение, към което в обществото би трябвало да се възпита непоносимост и интензивно отношение за противопоставяне.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР