Областно пътно управление-Благоевград обяви за избор на изпълнител за извършване

...
Областно пътно управление-Благоевград обяви за избор на изпълнител за извършване
Коментари Харесай

До кога се подават оферти в търга за изграждането на нов мост над река Струма в Покровник

Областно пътно управление-Благоевград разгласи за избор на реализатор за осъществяване на проучвателно-проектантски работи и строителство - инженеринг на нов мост над река Струма на пътя Благоевград-Покровник.

Кандидатите могат да подават предложения до 30 юни. Прогнозната стойност на поръчката е 7 257 600 лева без Данък добавена стойност . За финансиране на оборудването АПИ кандидатства при започване на февруари пред Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет.

Новият стоманобетонен мост ще бъде построен на мястото на съществуващото аварирало оборудване. Срокът за осъществяване на поръчката е 390 календарни дни, от които 90 календарни дни са за правене и предаване на механически план и 300 календарни дни за разрушение на съществуващото и създаване на ново оборудване.

Мостът над река Струма на третокласния пътя Благоевград-Покровник е в спешно положение. От изобилните превалявания в средата на декември м. година и придошлите води на р. Струма са подкопани устоите на моста.

Поради това е неразрешено придвижването по него. Трафикът минава по обходен маршрут: по пътя Благоевград-Зелендол - път III-1061 Зелендол-Покровник - път III-1006 Благоевград-Покровник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР