Областният управител проф. Наско Василев се срещна с депутати от

...
Областният управител проф. Наско Василев се срещна с депутати от
Коментари Харесай

Областният управител проф. Наско Василев се срещна с депутатите от Старозагорски избирателен район

Областният шеф проф. Наско Василев се срещна с депутати от Старозагорския изборен регион.

На срещата, която бе по самодейност на проф. Василев, присъстваха зам. регионалният шеф арх. Банко Банов и осем от 11-те определени от жителите на Старозагорска област народни представители. На нея регионалният шеф показа целите в своята работа. Той изрази вяра за положително съдействие и обединени взаимни дейности с представителите на законодателната власт по най-важните въпроси, свързани с развиването на града и района. Проф. Василев сложи преди всичко казуса с бъдещето на енергийния комплекс „Марица изток“ и хората, ангажирани в него. Реализацията на значими за региона и за цялата страна инфраструктурни планове, като построяването на тунела под Шипка, градежа на четирилентов път от изхода на автомагистрала „Тракия“  до летището, също бяха посочени като приоритет за стопанската система на района.

Проф. Василев и депутатите разискаха дружно опциите за привличане на нови вложения на територията на Старозагорска област, освен край огромните градове, само че и на други места. Народните избраници поддържаха мнението на проф. Василев, че за ползите на района би трябвало да се работи дружно, без оглед на политическите пристрастия. „Ще се постарая да подкрепям непрекъснати контакти с всички Вас, ще се възползваме от Вашите пълномощия, с цел да сме потребни на обществото“, сподели той.

В края на диалозите дерутатите изрекоха признателност на регионалния шеф за проведената среща и му пожелаха триумф и сили да преодолява редизвикателствата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР