Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров, ще бъде президент

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров, ще бъде президент
Коментари Харесай

МЕГА СКАНДАЛ! Вместо да работи за хората, областният на София - герой от мелето в НАТФИЗ избира следващата... Мис!

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров, ще бъде президент на журито и ще избере най-красивата италианка за 2018 г в състезанието Мис Италия, без позор се похвалиха от регионалната администрация.

Атакистът, по умря на съдружния си сътрудник Валери Симеонов, ще се показа като познавач по тънката част и ще оглежда хубавици, до момента в който се пече в Италия. Той е фамозен със задграничните си визити во главе с шефа си Волен Сидеров - преди години наТодоров му се наложи да изяснява за какво групата на „ Атака “ е била на кубинския плаж Варадеро вместо в Народното събрание, където се гласуваше бюджета. Може и в този момент за премия на първата красавица, която Тодоров си избере за първа миска, да получи атакистка премия разходка до Варадеро. Защото що за занаятчия по хубавиците ще бъде, в случай че не я награди уместно с екзотична отмора?

Тогава министър председателят Бойко Борисов дефинира във „ Facebook “ протичащото се като проваляне, само че по-късно скандално го направи регионален шеф и с половин уста даде обяснението, че нямал различен избор... А Тодоров тъй като си надделял на масрафа и оправил всичките проблеми на региона, зарязва работата си и хуква към миските голи тела да гледа, тъй като какво друго му остава да направи?!

Тогава при разразилият се скандал Илиян Тодоров на висок звук съобщи, че визитата там му е коствало 2500 лв., а задачата му е била "изследване на корените на колониализма ". До през днешния ден няма позната на научните среди и обществеността научна разбработка по тематиката.

Досега не е било известно, каква подготовка има Тодоров, с цел да прави оценка хубавици. за сметка на това е прочут, че е един от най-близките до водача на „ Атака “ и беше един до друг с Волен Сидеров при нахлуването и конфликтите в Националната академия за кино изкуство в София през есента на 2015 година

Конкурсът Мис Италия ще се организира в края на август в Палма Кампания.

Тодоров ще участва на събитието в персонално качество. Разходите по пътуването и пребиваването по време на престоя в Италия са за персонална сметка на регионалния шеф, настояват от регионалната администрация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР